ЕБС-ийн орчинд худалдаалж буй хоол хүнсэнд судалгаа хийжээ

2016 оны 1 сарын 18

Нийгмийн Эрүүл Мэндийн Хүрээлэн

Сурагчид пирошкийг 7 хоногийн 3-4 өдөр хэрэглэдэг нь хүүхдүүдийн хамгийн их давтамжтай хэрэглэдэг бүтээгдэхүүн болж байна.

Ерөнхий боловсролын сургуулийн орчинд худалдаалж буй хоол хүнсний чанар, аюулгүй байдал ЯМАР БАЙДГИЙГ МЭДЭХ ХҮН БАЙНА УУ. СУДАЛГААНЫ ҮР ДҮНГ НЭМХ ТАНИЛЦУУЛЖ БАЙНА. http://phi.gov.mn/newsViews/925.shtml?c=717

 

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд news.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү. Хэм хэмжээ зөрчсөн сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй.
Сэтгэгдэл бүртгэгдээгүй байна